/
    • Donderdag 12 mei was de laatste training van Jan Rietvelt.

      Na 31 jaar is er een eind gekomen aan het trainerschap van Jan. Alle reden om Jan in het zonnetje te zetten. Letterlijk en figuurlijk. Jan werd voor zijn laatste training begon naar het middenterrein gedirigeerd waar de laatste zonnestralen schenen.

      Klaas bood namens het bestuur een Spiritshirt aan. Werner gaf hem namens de groep een cadeau en Willem hield een van zijn befaamde en soms gevreesde toespraken. Het was nu maar een velletje A4, waardoor er toch nog tijd overbleef voor een training waar Jan 31 jaar de tijd voor heeft gehad om voor te bereiden.

      Na afloop van de training werd namens het bestuur nog een bloemetje overhandigd. Jan introduceerde vervolgens Peter de Boer als de nieuwe trainer. Als kers op de taart werd Jan vervolgens in een cabrio over de baan rondgereden waar hij zoveel trainingsarbeid heeft liggen.

      Tijdens de komende ledenvergadering op 6 juni zal er een officieel tintje aan het afscheid worden gegeven en kunnen Spiritleden Jan de hand schudden en succes wensen met zijn nieuwe carrière als tapdanser.