/
    • Lisanne Brouwer won afgelopen weekend twee zilveren medailles bij de paaswedstrijd van AV Triathlon in Amersfoort.

      Lisanne had zich opgegeven voor een paaswedstrijd bij av Triathlon in Amersfoort.
      Zij kon kiezen uit een sprint/hordentweekamp, een werpdriekamp en/of een springtweekamp voor 1e en 2e jaar D-junioren. Lisanne koos voor een werpdriekamp en een springtweekamp.
      Lisanne had die dag mooi weer en een strak schema dat niet veel ruimte bood voor een rustmoment. Het eerste onderdeel was Discuswerpen (in wedstrijdverband nog nooit gedaan). De eerste discusworp was aardig ver maar helaas net buiten de baan. Gelukkig had Lisanne nog 2 worpen en heeft uiteindelijk de 2e plek behaald met een worp van 21.67m, wat meteen een PR voor Lisanne is.
      Na de discus moest ze 2 onderdelen tegelijk immers de onderdelen sloten niet lekker op elkaar aan. Snel aanmelden en starten met Kogel en Hoogspringen in overleg kon zij als eerste beginnen met de kogel en heeft dan ook met de eerste stoot gelijk een pr van 8.61m gestoten. Hiermee eindigde ze op een 4e plaats. Gelukkig was het hoogspringen uitgelopen en duurde het inspringen lang en Lisanne begon pas bij 1.16m met hoog waardoor zij na de kogel gelijk aan kon sluiten en met hoog verder kon gaan.
      Aangezien Lisanne met een knieblessure loopt ging het hoog niet zo lekker en behaalde ze daar een hoogte van 1.41m dit was goed voor een 2e plek. Nu kon Lisanne even genieten van een klein uurtje pauze om zich vervolgens aan te sluiten voor het Speerwerpen.
      Vol spanning gewacht op haar beurt en het resultaat mag er best wezen ook hier voor de eerste keer in een wedstrijd bij het Speerwerpen een mooie worp van 22.83m goed voor een 2e plaats hiermee was al zeker dat Lisanne een zilveren plak kon gaan ophalen voor het werpdriekamp. Eerst nog even verspringen ...
      Na 3 pogingen was het beste resultaat 4.26m niet echt volgens verwachting en naar ontevredenheid van Lisanne, moest Lisanne wachten tot de uitslagen van het verspringen verwerkt waren. Ondanks de tegenvallende prestatie bij het verspringen toch een 3e plaats. Hiermee behaalde Lisanne toch een 2e plaats bij het springtweekamp. En ging Lisanne moe maar voldaan met 2 zilveren medailles naar huis.